Wonderwoud is een nachtbeleving voor families die ongeveer 1,5 uur duurt. Trek je wandelschoenen aan want bij het vallen van de nacht gaan we op pad in het bos. Samen met de woudlopers zijn we op zoek naar het rijk van de trollen. We nemen lantaarns mee om onze weg te vinden. Dat maakt het allemaal zeer spannend en intiem. Onderweg komen we vertellers tegen. Decor, klank en licht brengen het sprookje tot leven. De Wonderwoud nachtbeleving is een aanrader voor families, grootouders en kleinkinderen die houden van verhalen in intieme sfeer, samen het avontuur willen induiken en houden van de nachtelijke magie.

KOOP JE TICKETSDagzoekocht voor het gezin. Ga met je gezin op zoektocht in het bosrijke Domein Menas. Trek jullie wandelschoenen aan en ga voor een heerlijke herfstwandeling tussen de bomen. Zoek de locaties waar jullie telkens een kortverhaal beluisteren uit het trollenrijk. Dat gebeurt via ├ęchte vertellers en luisterverhalen. Onze dagzoektocht voor families duurt ongeveer 1 uur maar jullie doen dat op eigen tempo. De dagzoektocht is een aanrader voor families, grootouders en kleinkinderen die houden van verhalen en een leuke herfstwandeling op eigen tempo.

KOOP JE TICKETS


Hey! Mogen wij je mailen over
alle Tinkel vertelbelevingen?

Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden en enkel door Tinkel gebruikt om je informatie over onze vertelbelevingen door te sturen.